Förverkligar din dröm

På Innevation jobbar innovatörer. Man får givetvis säga stylist, inredare, arkitekt eller byggnadsingenjör, som vi brukar kallas, men vi gillar ändå titeln innovatör på något vis. Innovation står för en ny idé som visat sig fungera i praktiken, och det är precis vad vi strävar efter i vårt arbete - att hitta en ny lösning för er och ert hem som skall fungera för just era behov.

Att förenkla processen, antingen om det handlar om ett enstaka rum som behöver en nystart eller om det är en stor ombyggnation, för er som kund är en annan strävan. Hos oss tar en person emot din drömidé och förvaltar den hela vägen fram till färdigt resultat. Kräver projektet fler kompetenser än vad som finns hos oss samarbetar vi med ett duktigt gäng av exempelvis städare, flyttare, ljus- och trädgårdsdesigners och hantverkare av alla de slag. Men du har bara en samtalspart.

Så har du ett projekt, litet som stort, eller kanske bara kört fast där hemma, tveka inte att höra av er till oss innovatörer. Eller kanske vi ska säga innevatörer?

/Anna Schedin, innovatör